Selectează o Pagină

Dimineata perfecta e aia in care te intorci la 7 dimineata de la munca si afara miroase a toamna primavarateca. Canti, dansezi, joci sotron, razi in hohote la glumele celor de la Radio Guerrilla si te bucuri ca nu trebuie sa te trezesti cu noaptea in cap. Mai bine te culci cu dimineata-n sac.

Atunci cand ajungi acasa si faci ochii cat cepele, caci prietenul tau a stat treaz toata noaptea, fara ca macar sa fie platit.

Atunci cand il iei de mana pe domnul prieten si mergeti la o plimbare super matinala, caci e muuult prea misto afara. Mergeti la piata si cumparati covrigi buni de la Georgi si flori adunate din gradina proprie de o tanti asa scumpa care iti aminteste de bunica ta.

In drum spre casa radeti, va jucati, totul intr-o sedinta foto „de toamna”. Apoi intrati la loto, lucru pe care vi l-ati propus de cand v-ati mutat in cartier, adica de vreun an si ceva. Ii dati doamnei de la ghiseu o floricica, asa, sa fie intr-un ceas bun si sa aiba si ea o zi asa frumoasa, ca a voastra. Va sarutati, tot ca sa fie intr-un ceas bun, si porniti spre micul dejun cu paine inmuiata in lapte cald.

Asta e o dimineata perfecta. Asa a fost dimineata mea de azi. Perfecta.