Cheers to the past - Oana Racheleanu

Cheers to the past


 

Teoretic, sunt în ziua 12 a provocării #2 declutter, dar practic sunt în ziua 21 pentru că dacă tot a fost vremea asta mai nasoală, am mai stat pe acasă și m-am căutat prin suflet și prin dulapuri. De multe ori, cea mai bună formă de meditație pentru mine este curățenia. Șterg praful, arunc chestii, fac curat în mine. Așa că azi am deja 231 de lucruri la care renunț.

Dacă tot am trecut o dată prin haine și prin pantofi, azi mi-am făcut curaj să deschid o cutie pe care o evit de ani buni. Ani, ani, da. Acolo aruncam tot felul de hârtiuțe și aproape că m-am închinat de ce am descoperit. Oooooo, Doamne! Bilețele de prin liceu, notițe din facultate, scrisori de dragoste, poze, mărturisiri care mai de care, SMS-uri transcrise în caiete. Ooo, Doamne! Le-am păstrat pe toate, căci fac parte din trecutul meu. Nu zic nici c-a fost bun, nici c-a fost rău. A fost exact așa cum a trebuit să fie ca eu să ajung cea de azi. Mi-am turnat un pahar de vin și am zâmbit. Cheers to the past!

DSC_0639

Am sortat hârtiile așa: în colțul de sus, stânga – scrisorile și toate minunățiile, dreapta – agende, hârtii bune de făcut liste și colțul din dreapta, jos, la reciclat. N-am numărat fiecare foaie în parte, ci le-am făcut teanc și am estimat cam cât ar reprezenta un caiet. 

Cu timpul petrecut pe (#1) Facebook stau relativ ok. Pe laptop sunt în grafic, dar mă cam fură pe mobil. Săptămâna trecută am fost ghid pentru două franțuzoaice care au venit să viziteze Bucureștiul, iar prin asta îmi scuz chiulul de pe (#3) blog, dar bifez (#4) întâlnirea cu oamenii care nu fac parte din cercul meu de prieteni.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.