Dupa nunta... - Oana Racheleanu

Dupa nunta…

By miercuri, ianuarie 13, 2010 2 , , Permalink

 

Acum pot sa va povestesc cum a fost la nunta, ca am poze. Nu se putea sa nu va aduc macar 2 poze.

A fost o nunta in adevaratul sens al cuvantului. Ca domnisoara de onoare ce m-am aflat, am pus lamaite la toata lumea. N-am intepat pe nimeni in afara de mine. Am topait si-am chiuit cu totii pana pe la 6 dimineata. Un singur of am: n-am reusit sa invat hora in doua parti. E prea multa matematica acolo. Astept urmatoarea nunta sa mai exersez. Bineinteles ca au exsitat femei care tare s-au mai minunat de mine: „Tu, cu creasta, si stii sa dansezi populara?” Ete ca stiu. Nu-s de-aia de strica hora si da cu stangul in dreptul. Mama s-a ocupat inca de cand eram mici de treaba asta.

Poza asta e facuta la inceput, cand toata lumea era fresh si mama abia incepuse sa primeasca flori. Va garantez ca tata purta papion, desi nu se vede.

Aceasta scena a avut loc dupa ce tata a aparut costumat in arab, dupa ce i-am pus mamei voalul pe cap atunci cand nu era atenta si inainte ca tata sa ii scoata mamei jartiera cu dintii si inainte ca bucatarul sa aseze tortul invers, astfel incat noi sa vedem cifra 52 in loc de 25.

M-am distrat foarte fain la nunta parintilor mei. Nu-mi mai pare rau ca am pierdut-o pe prima. Da, da. Stiu ca parintii mei sunt geniali.

2 Comments
  • Rusu Catalina
    ianuarie 13, 2010

    Mai mult decat geniali sunt parintii tai. Imi imaginez ca a fost frumos si ca v-ati distrat pe cinste. Ma bucur mult pt. ei, si pt. tine ca ai de la cine lua exemplu.

  • raddarzone
    ianuarie 13, 2010

    Simpatici foc:D