Mă duc să îmi caut surse de inspirație la Webstock

Mă duc să îmi caut surse de inspirație la Webstock


 

După ce terminăm liceul, facultatea, masterul, s-a cam zis cu învățatul constant. Dacă nu te organizezi tu în sensul ăsta, să cauți și să studiezi lucruri noi, să te perfecționezi sau să-ți întinzi puțin antenele și dincolo de domeniile tale de interes, cel mai probabil o să te plafonezi. Poate că n-o să ți se întâmple ceva grav, dar dacă e să mă gândesc la mine, cred că aș rata șansa de a mai găsi o sursă de inspirație, poate chiar un subiect care să mă încânte foarte tare.

De-aia, din când în când, mă apucă pofta să aud lucruri noi, informații din care să înțeleg în mare ceva, dar care să-mi aducă și o doză de noutate. O noțiune în plus, o pistă de căutat subiecte, o perspectivă nouă. Pofta asta de a afla lucruri noi, în combinație cu o curiozitate de copil care descoperă lumea, mi-au adus numai beneficii, așa că de ce să nu mă ghidez după ele?

Așa se face că mâine voi participa toată ziua la Webstock, un eveniment care scoate în fața tuturor, pe scenă, profesioniști din diverse domenii, care excelează în activitățile pe care le desfășoară și care au dobândit o vizibilitate crescută datorită online-ului.

Pe lista lungă de oameni care ne vor împărtăși din experiența lor se află bloggeri, jurnaliști, inventatori, actori, doctori, consultanți în diverse domenii, angajați ai MAPN, fotografi, manageri de companii, creativi.

Programul este structurat în două sesiuni și șase micro-conferințe care se vor desfășura în paralel și care abordează următoarele teme: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing.

De ce am zis că evenimentul scoate pe scenă, în fața tuturor, acești oameni care excelează în domeniile lor? Pentru că și cei care rămân acasă sau la birou, în fața laptopurilor, pot urmări online discursurile, pe www.webstock.ro, începând cu ora 09:00. Ca să știți cam la ce oră să deschideți streamingul, găsiți aici programul și enumerarea speakerilor.

La sfârșitul zilei, după ce vom fi aflat o mulțime de lucruri noi, va avea Gala Webstock Awards, în cadrul căreia vor fi premiate proiectele din mediul digital care s-au remarcat în ultimul an prin creativitate și originalitate (go, Oana Brătilă!).

Promit să iau notițe ca la școală și să împărtășesc și cu voi ceea ce voi afla de la Webstock. Revin cu temele făcute.

Comments are closed.