Inainte si dupa Ziua de Foc - Oana Racheleanu

Inainte si dupa Ziua de Foc

By marți, noiembrie 2, 2010 2 No tags Permalink

 

La sfatul unor prietene, inainte de Ziua Cea Mare (prima zi de lucru), m-am distrat. Sambata seara am fost in El Grande Comandante care, ca orice club din Bucuresti, gemea de Halloween. Nu prea inteleg care e faza cu Halloweenul asta. Chiar nu aveau romanii motive sa se distreze? „Aveti 365 de sarbatori intr-un an”, spun prietenii de la Parazitii. Poftim! Tot nu sunt suficiente, nu? Habar n-am ce semnifica Halloweenul (recunosc ca nici nu m-am obosit sa ma informez). Cu toate acestea, sambata am intors capul dupa blonde senzuale si asistente grijulii, m-am ascuns de monstri infometati si de stafii ratacite si am dansat pana cand mi-au tremurat picioarele.

Duminica am fost la Step Up 3. Genial! Dupa ce s-a eliberat sala de cinema, am ramas doar cu prietenii mei si am inceput sa dansam. Si cum tot nu aveam loc printre scaune, am dat fuguta intr-un club pentru inca o repriza de dans „artistic”.

Si luni… Luni a fost proba de foc. Am observat si data trecuta cand am lucrat de noapte ca exista o jumatate de ora critica, in care ma ia un soooomn. Daca trec de jumatate aia de ora, sunt bine. Ma rog, aproape bine. Cum inca nu m-am obisnuit cu programul, spre dimineata imi pierd concentrarea si lucrez cam incetisor. Vestea proasta este ca de doua ori pe saptamana ma ocup si de click.ro. Deci trebuie sa invat sa scriu intr-un tabloid 🙁

Cand am ajuns la 7 acasa, aveam pofta de o ciorba… As fi mancat-o si cu ochii. Dar cum ochii mei s-au inchis inca din tramvai, o sa mananc azi. Acum imi vajaie capul, mi-e greata si ma simt de parca a trecut tancul peste mine. Mda, trebuie sa ma obisnuiesc mai repede.

2 Comments
  • Rusu Catalina
    noiembrie 6, 2010

    Sincere condoleante familiei Paunescu pt. pierderea suferita! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe maestrul Adrian Paunescu!Oana, cred ca suntem privilegiate ca am avut onoarea de a-l avea ca profesor pe marele Paunescu!

  • deargreen
    noiembrie 8, 2010

    Dumnezeu sa-l ierte! Imi amintesc numai cate versuri ne spunea la cursuri… Si cate melodii folk contin versurile lui… A fost un mare poet.