Murătura reloaded - Oana Racheleanu

Murătura reloaded


 

Saptamana asta am fost in concediu medical. Am facut o gripa de toaaata frumusetea. Nu cred ca e de-aia porcina, ca nu prea am grohait. Desi doctorita probabil are alta parere, o data ce abera cam pe miercuri sa ma interneze. Da’ ce-am innebunit? Prefer sa bolesc in patul meu decat in spitalele jegoase din Bucuresti.

Sa stai o saptamana in casa, fara net, nu e chiar placut. M-am uitat la filme, am mai citit, m-am jucat cu Shiva (pisicul), mi-am impletit codita colorata in par, dar in cel mai mare timp, am bolit. La inceputul saptamanii parca ma calcase trenul. Acum sunt mai bine. Parca m-a calcat o bicicleta.

Joi seara am facut ceva foaaaarte dragut: m-am uitat la poze. Am ras sau macar am zambit, intr-o melancolie de cateva ore. E destul de ciudat sa te vezi in poze vechi de 3, 4 ani, sau chiar mai recente, alaturi de alte persoane decat cele cu care iti petreci acum timpul. Fosti iubiti, fosti prieteni, vremuri apuse. M-am indurat sa pun pozele care faceau parte demult din trecutul meu pe dvd-uri si sa le inchid intr-o cutie speciala. Desi nu ma pricep la calculatoare, am simtit nevoia sa dau o defragmentare. De parca mi-am asezat lucrurile in geamantan, si plec iarasi la drum.

Acum m-am gandit deja ce o sa fac in urmatorul concediu medical (Doamne Doamne, nu il vreau prea curand!). O sa-mi selectez pozele reprezentative din viata mea si am sa le printez. E asa pacat ca ne-am dezobisnuit sa tinem o poza in mana. Vreau sa am un album pe care sa-l rasfoiesc ori de cate ori am chef de un moment de melancolie, ca cel de joi seara.

Azi deja ma simt mult mai bine. Incep sa-mi revin 😀 Am cantat, am dansat, am gatit. Deci e de bine, da? Deseara mergem la patinoar (ca doar avem doua motive de sarbatorit). Dar nu la vreunul in aer liber, ca nasul meu inca nu suporta aerul rece nefiltrat de vreo esarfa colorata. Ne ducem in mall, fatăă! Acolo unde sunt fiţele la kilogram. Toate mall-urile sunt asa, de-aia le urasc. Noi, de obicei, ne ducem la patinoar in Liberty Center, in Rahova. Imi place ca e micut, nu se inghesuie lumea ca la Unirii si e si ieftin. 15 lei pentru 50 de minute. Cu patinele fac ei cinste. Daca aveti chef sa va dati azi pe gheata, cautati-ma. Facem o gasca mare 😀

P.S. Sunt bucuroasa ca am prieteni misto care ma viziteaza cu riscul de a lua gripa, care imi cumpara cercei colorati si ma scot din casa la sfarsit de boala.

2 Comments
  • radar
    decembrie 5, 2009

    hapciu:*

  • Mimi
    decembrie 6, 2009

    Cred ca mi-ai dat si mie boala, aseara, ca ma ustura ochii, stranut incontinuu si am nasul infundat. Eu ma laudam ca nu ma prinde bola si acum ce fac?