Speranta e verde - Oana Racheleanu

Speranta e verde

By sâmbătă, decembrie 12, 2009 7 , , Permalink

 

Poza asta imi vorbeste despre speranta. Am facut-o intr-o zi in care am inteles ca visele devin realitate daca ne dorim. Am vazut ca oamenii sunt suficient de puternici incat sa lupte pentru visele lor. Ar trebui sa luptam in fiecare zi si sa nu incetam sa credem ca visele chiar se implinesc. Am vazut-o cu ochii mei.

7 Comments
 • Adriana
  decembrie 12, 2009

  Superba fotografie si superb post.

 • Rusu Catalina
  decembrie 14, 2009

  Superba poza. E adevarat 100% ceea ce spui tu , Oana.Trebuie sa crezi cu tarie in visele tale.Cred ca renuntarea la propriile vise inseamna slabiciune.Trebuie sa lupti pana in ultima clipa si sa speri. Ambitia si determinarea te pot duce la indeplinirea viselor.

 • mirela
  decembrie 14, 2009

  …este adevărat că trebuie sa lupți pentru visele tale și să speri, dar nu să speri la o minune, ci să speri că Dumnezeu te va ajuta să-ți îndeplinești visul. Dacă ceea ce îți dorești, nu este spre folosul tău, atunci este clar că nu ți se va îndeplini, chiar dacă ție ți se pare că-ți va folosi. Numai El știe ceea ce avem cu adevărat nevoie 🙂 să ai în vedere te rog ceea ce ți-am spus în ultimul sms.

 • george
  decembrie 14, 2009

  bravo…asa e viata ca si in poza ta…

 • george
  decembrie 14, 2009

  nu stiu daca este speranta,dar stiu ca este doar „Banala” puterea de a supravietui, de a evolua intr-un mediu atat de dur si aproape imposibil de trait. as vrea sa fiu si eu atat de verde!!!!!!!

 • Nu-mi am rostul!!!
  decembrie 14, 2009

  Sperantele sunt cele care inca ne mai fac sa tinem capul sus printre buruienile pe care le intalnim pe parcursul vietii,greutatile si neimplinirile!!!Speranta=vis…si sa visezi…e ceva nemaipomenit….ceva de care inca ne mai putem bucura…!!!Bineinteles…ca orice vis….speranta….poate si muri…sau disparea…!!!:)Dar tu continua sa speri!!!Nu neaparat verde….ci…oricum!!!

 • cristinica:)
  decembrie 14, 2009

  super poza!!!