Trust nobody - Oana Racheleanu

Trust nobody

By duminică, martie 28, 2010 4 No tags Permalink 0

 

Pe tine trebuie sa te iubesti si sa te pretuiesti cel mai mult. Trebuie sa te pui pe primul loc si sa ai grija de tine si de sufletul tau, caci nimeni n-o va face in locul tau.

Trebuie sa fim o lume de egoisti ca sa supravietuim. Trebuie sa ne tatuam mesaje pesimiste si egoise. Trebuie sa purtam mereu un scut in poseta plic si un zambet ipocrit pe fata.

Viata e prea scurta ca fericirea noastra sa depinda de altii. Suntem cele mai de incredere persoane din viata noastra. Si cele mai importante.

4 Comments
 • Rusu Catalina
  martie 29, 2010

  E foarte adevarat ce spui tu Oana, dar ce faci cand te-ai obisnuit exact invers, cand i-ai pus pe altii pe locul 1 si te-ai lasat pe tine? Eu trec printr-o astfel de etapa si mi-e foarte greu sa fiu egoista, extrem de greu, nu pot sa fac asta cu usurinta, simt ca-i calc pe altii in picioare ca sa fiu eu fericita.

 • mirela
  martie 29, 2010

  DACA E ASA CUM SPUI TU, CE FACEM ATUNCI CU CEA MAI MARE DINTRE PORUNCI DATA OMULUI „IUBESTE-TI APROPAELE CA PE TINE INSUTI”? O IGNORAM, O INCALCAM…NU STIU…INTREB 🙂 EGOISMUL DUCE LA MANDRIE, IAR PENTRU MANDRIE, INGERII AU DEVENIT DEMONI…

 • deargreen
  martie 29, 2010

  Probabil. Habar n-am.

 • cristinica
  aprilie 9, 2010

  ai ma oanaa…eu inca nu cred…. eu tot cred inca in fondul bun al oamenilor, uite asa, cat par eu de sceptica