Intrebari retorice - Oana Racheleanu

Intrebari retorice


 

Ma intreb daca fata aia cu parul superb din reclama de la sampon raceste vreodata. Dar gagicile din revistele glossy, bolesc vreo trei zile din cauza unei gripe? Sau schiloadele de pe marile podiumuri, fac vreodata caderi de calciu?

Ma bantuie o imagine de vreo 2 zile. Poate n-ar trebui, dar ma amuza. Imi imaginez o gagica buna, de la Pussycat Dolls, care a facut o indigestie. In timp ce vomita, un tip la fel de bun o bate incurajator pe spate.

Alta imagine care mi-a venit acum in minte: Andreea Marin, nemachiata, in patura pana la gat, cu termometrul in gura, zicand „Stefaniiii! Fa-mi ceva ca mi-i rau de moooor!”. Si Banica, dansand in stilul inconfundabil, furat de la Elvis, gen: „Baby, n-am ce sa-ti fac, baby!”

Mi se pare o discrepanta atat de mare intre imaginea glamour a unor persoane, atunci cand sunt sanatoase, si faţa bolnavicioasa pe care o pot avea cand sunt lovite de vreo boala. Evident, totul se intampla in mintea mea, care a ajuns acum la vreo 39 de grade. Si cand termin de imaginat, iese un ras de parca nu-i al meu, din gatu’-mi ragusit. Sa moara si capra vecinului, na!

Stiu deja raspunsurile la intrebarile mele. Voiam doar sa ma conving ca nu sunt singura muratura.

3 Comments
 • radar
  decembrie 2, 2009

  „Cate bube rele, toate-n fundul babei mele”…zice o vorba din popor:p. Insanatosire grabnica, Onila:*!!!

 • deargreen
  decembrie 2, 2009

  Stai bre, ca nu le am pe toate pe care le-am enumerat mai sus. Aberam si eu. Multumesc!

 • Luiza
  decembrie 2, 2009

  ..bataie ce iti iei k nu te imbraci gros , ziceai ceva de niste dresuri colorate inghetate in statie la ratb?? …aahmm??… aud explicatia!!.,.

  PS: cum bag si eu niste emoticoane?? unul cu un bat ridicat, sau o coada de matura???

  Poopp si sa te faci bine!!!

  Luiza